My Views i Teamwork
Vad är funktionen My Views, och varför är det smart att använda dem?
Många användare är inte medvetna om möjligheten till separat, personlig vy i Teamwork-projekt. Högst upp i paletten i ett Teamwork-projekt finns det möjlighet att välja Public Views eller My Views.

I personliga Teamwork-vyer kan du optimera filtrering och önskvärda sätt att se modellen - utan att den läggs till för övriga Teamwork-användare. Genom att använda My Views undviker du att det finns för många Views, som kanske är ointressanta för kollegor och partners.
"Public views" används ofta för ritningsproduktion, medan "'My Views" kan användas med exakt de inställningar du vill ha, utan att påverka hur vyer visas för andra. Och om du har förberett en View som du vill dela med resten av dem som är involverade i projektet kan du enkelt överföra vyn från My Views till Public Views i Organizern.
Du kan läsa mer om Views i Teamwork här.