Gå til innhold
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

My Views i Teamwork

HVA ER "MY VIEWS" OG HVORDAN TA DET I BRUK

Mange er ikke klar over muligheten for egne, private View i Teamwork prosjekter. Øverst i View Map har man muligheten til å velge Public Views eller My Views.

Du har kanskje egne metoder og ønskede måter å se modellen på. Ved å benytte My Views slipper man at det blir alt for mange Views, som kanskje er uinteressante for kollegaer og samarbeidspartnere. 'Public Views' blir gjerne brukt til tegningsproduksjon, mens 'My Views' kan brukes med akkurat de innstillingene du ønsker, uten at det påvirker visningen for andre.

Har du utarbeidet et View som du gjerne vil dele med resten av de involverte i prosjektet, kan du enkelt overføre fra My Views til Public Views i Organizeren.

 

Opprette private views



For å opprette et privat View kan du førståpne et View du er fornøyd med og ønsker å bruke som et utgangspunkt.
Gå så til "My Views" i menyen til høyre for søkefunksjonen i navigatøren. Trykk så "Save View" nede til venstre.




 









I menyen som da kommer opp kan du tilpasse View Settings etter ønske og trykke "Create"

 

 





















Dersom du ønsker å ha en hel klonet mappe  følger du samme prosess som vist ovenfor, men velger da "Clone a folder", istedenfor "Save View" og tilpasser visning etter ønske.

 

 

 









På tilsvarende måte kan du føre visningen din tilbake ved å ha din private visning (tegning) aktiv og gå tilbake til "Public" for så å lagre visningen/klonen der.

Du kan lese mer om Views i Teamwork her.